BEDRIJFSKLEDING BEDRUKKEN

Bedrijfskleding bedrukken 

Bij Printo kunt u terecht voor het bedrukken van uw bedrijfskleding. Of het nu gaat om polo's, jassen, overhemden of andere kledingstukken, wij kunnen het voor je bedrukken. Met bedrukte bedrijfskleding kunt je jouw bedrijf effectief promoten en jouw team een professionele uitstraling geven.

Onze ervaren medewerkers helpen je graag bij het ontwerpen van jouw bedrijfskleding en het selecteren van de juiste materialen en druktechnieken. Bij Printo begrijpen we dat elke klant unieke behoeften heeft en daarom bieden wij maatwerk oplossingen voor jouw bedrijfskleding.

Bij het bedrukken van jouw bedrijfskleding maken wij gebruik van hoogwaardige druktechnieken die geschikt zijn voor elk type textiel. Hierdoor ziet jouw bedrijfskleding er altijd professioneel uit en is het bestand tegen veelvuldig gebruik en wassen.

Geef uw bedrijf de professionele uitstraling die het verdient met bedrukte bedrijfskleding van Printo.

Bij Printo hebben we al duizenden kledingstukken van logo's voorzien en we kunnen er nog steeds geen genoeg van krijgen! Zo kun je onder andere een shirt laten bedrukken met logo , maar ook giveaways zoals een paraplu met logo of een hoodie laten bedrukken. Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Laat het ons gerust weten dan helpen we je graag verder!

Bedrijfskleding bedrukken - bedrijfskleding met logo

Bedrijfskleding met logo

Naast dat bedrijfskleding met logo goed is op de werkvloer kun je ook kleding laten bedrukken voor evenementen waar je met je team aan deelneemt. Denk aan een shirt bedrukken met logo op de borst en op de rug een vlotte slogan. Eigenlijk kun je alle kanten op van full color tot chique en strak. Bedrijfskleding bedrukken doen we met heel veel plezier bij Printo.

Bedrijfskleding bedrukken - bedrijfskleding met logo

Kleding borduren

Bedrijfskleding met logo laten borduren is mogelijk voor een eenkleurig tot een full-color logo. Voor het borduren van een logo maken wij een borduurkaart op maat. Deze kosten zijn eenmalig per design en kunnen de daar op volgende orders weer opnieuw ingezet worden.

Heeft je logo meerdere kleuren? Er zijn altijd wel garen die mooi aansluiten bij het logo van jouw bedrijf.

Ben je benieuwd naar de verschillende bedrijven waar wij mee samen werken en het werk dat wij afleveren? Bekijk dan vooral onze instagram pagina of de pagina 'foto's'. De mogelijkheden zijn eindeloos, wil je je logo bedrukt op de borst, of je bedrijfskleding bedrukt op de mouw, rug of ga je voor een opvallende holografische print? Neem gerust contact met ons op en we denken graag met je mee.

Kleding borduren - Bedrijfskleding bedrukken - bedrijfskleding met logo