DTF transfer bestellen : perfecte oplossing voor op maat gemaakte textiel transfers

DTF transfer bestellen : perfecte oplossing voor op maat gemaakte textiel transfers

Als je op zoek bent naar een snelle en eenvoudige manier om op maat gemaakte transfers voor uw textielproducten te bestellen, dan is DTF transfer bestellen de oplossing voor je. Met DTF (Direct To Film) transfer technologie kunt u prachtige en duurzame transfers laten maken die perfect passen bij jou ontwerpen en stijl.

DTF transfer bestellen - DTF transfers bestellen - DTF

Voordelen van DTF transfer bestellen

DTF transfer technologie biedt een breed scala aan voordelen ten opzichte van andere transfer technologieën. Zo biedt DTF een hoge printresolutie en kleurechtheid, waardoor de transfers er levendig en helder uitzien. Bovendien is DTF geschikt voor een breed scala aan textielsoorten, waaronder katoen, polyester en zelfs leer. Hieronder volgen enkele van de belangrijkste voordelen van DTF transfer bestellen:

  1. Hoge printresolutie: DTF transfers bieden een hoge printresolutie en kleurechtheid, waardoor de transfers er levendig en helder uitzien.

  2. Geschikt voor verschillende textielsoorten: DTF transfers zijn geschikt voor een breed scala aan textielsoorten, waaronder katoen, polyester en zelfs leer.

  3. Duurzaamheid: DTF transfers zijn duurzaam en blijven helder en scherp, zelfs na veelvuldig wassen en dragen.

  4. Snelle doorlooptijd: DTF transfer bestellen biedt een snelle doorlooptijd, waardoor je snel je bestelling in huis heeft.

  5. Geschikt voor kleine tot middelgrote bestellingen: DTF transfer bestellen is een betaalbare optie voor kleine tot middelgrote bestellingen, waardoor je kunt profiteren van gepersonaliseerde transfers zonder te grote investeringen te hoeven doen.

  6. Flexibele ontwerpmogelijkheden: Met DTF transfer technologie kun je jou ontwerp op verschillende manieren aanpassen, zoals het wijzigen van kleuren of het toevoegen van extra details.

  7. Milieuvriendelijk: DTF transfers maken gebruik van milieuvriendelijke inkten en materialen, waardoor het een duurzame optie is voor je textielproducten.

Kortom, DTF transfer bestellen biedt vele voordelen voor het creëren van op maat gemaakte transfers voor uw textielproducten.

DTF transfer bestellen - DTF transfers bestellen - DTF

 

Hoe werkt DTF transfer bestellen?

Het proces van DTF transfer bestellen is eenvoudig en snel. Je stuurt je ontwerp via de mail naar ons en wij zorgen voor de rest. De transfers worden op film gedrukt en vervolgens op uw textielproducten aangebracht met behulp van een hittepers. Dit proces zorgt voor een duurzame transfer die niet vervaagt of barst na het wassen.

DTF transfer bestellen - DTF - DTF transfers bestellen

Onze DTF transfers hebben een maximale breedte van +/- 29 cm de lengte heeft geen maximale afmeting. Bekijk de afmetingen en prijzen hieronder genoemde prijzen zijn exclusief btw. Op de DTF transfer kun je meerdere prints/logo's combineren zodat je de transfer volledig gevuld krijgt.

Spoedorders zijn mogelijk! Hot peel DTF print bestellen per stuk? Bij Printo is dat geen probleem! Bel, mail of app ons gerust voor vragen of bestellen.

 

Profiteer van snelle doorlooptijd en uitstekende kwaliteit

Door te kiezen voor DTF transfer bestellen kun je genieten van een snelle doorlooptijd en een uitstekende kwaliteit. Bovendien is het een betaalbare optie voor kleine tot middelgrote bestellingen, waardoor je kunt profiteren van gepersonaliseerde transfers zonder te grote investeringen te hoeven doen. Als je op zoek bent naar een betrouwbare drukkerij die DTF transfer bestellen aanbiedt, ben je bij ons aan het juiste adres. Ons team van professionals staat klaar om je te helpen bij het maken van de perfecte transfers voor jou textielproducten. 

Neem vandaag nog contact met ons op om je bestelling te plaatsen en te profiteren van onze snelle levertijden en uitstekende klantenservice.