Veiligheidshesje bedrukken

Veiligheidshesje bedrukken

Veiligheidshesje bedrukken in verschillende kleuren en modellen:
Een hesje bedrukken is ideaal voor op de werkvloer of tijdens schoolreisjes en de avondvierdaagse voor scholen. Bestel veiligheidshesjes bedrukt met je logo of logo van de school. Voordelen van veiligheidshesjes bedrukken zijn de zichtbaarheid in gevaarlijke situaties zoals een fietsreis met een grote schoolklas maar ook tijdens de bouw is het perfect om met de felle kleuren van onze bedrukte veiligheidshesjes duidelijk te zien waar iemand zich bevindt.

Veiligheidsvestjes bedrukken 

Heb je liever een hesje bedrukt met lange mouwen ? Stap dan over op de veiligheidsjassen met logo. Deze kunnen onder andere brandwerend zijn, voorzien zijn van reflectiebanen voor een optimale zichbaarheid ook in het donker en bij slecht weer én zijn winddicht. We kijken graag of we de veiligheidsjas kunnen vinden die het beste bij je wensen past.

Veiligheidshesje bedrukken - Hesjes bedrukken -

Werkkleding bedrukken

Hierboven heb je al een aantal opties kunnen lezen met betrekking tot de veiligheidshesjes bedrukt en veiligheidsvestjes bedrukken. Mocht je opzoek zijn naar werkkleding bedrukken m.b.t. veiligheid dan kunnen wij:

  • Veiligheidsvestjes bedrukken
  • Hesjes bedrukken
  • Veiligheidsjassen bedrukken
  • Werkkleding bedrukken met reflectie
  • Accessoires bedrukken 

Voor meer vragen over veiligheidskleding neem gerust contact met ons op!