Mondkapje bedrukt

Mondkapje bedrukt

Mondkapje bedrukt hebben ? Bij Printo kun je al een mondkapje bedrukken per stuk of mocht je grote oplages willen is dat ook geen probleem ! Zo hebben wij keuze uit meerdere modellen en kleuren. Kies de huisstijl die bij jouw onderneming past. Zo wordt een mondkapje bedrukt zelfs al een manier om reclame te maken voor jouw bedrijf! 

Wil jij je mondkapje laten bedrukken met je eigen logo of design? Neem dan contact met ons op! Zo is het mogelijk om in een enkele kleur te bedrukken of in full colour! Mondkapjes bedrukken in grote oplage? Vanaf 10 stuks of meer kun je je mondkapje laten bedrukken voor een voordeligere prijs. Vraag ons naar de mogelijkheden wij denken graag met je mee! Ook kun je bij ons terecht voor veiligheidshesjes bedrukken .

Mondkapje bedrukt - mondkapjes bedrukken

Mondkapjes bedrukken kleine oplage

Bij Printo kunnen wij de mondkapjes bedrukken al vanaf 1 stuk! Hiermee maak je je mondkapjes extra leuk om te dragen met jou eigen naam, logo of design. Zo kun je kiezen voor een grote print in het midden of een kleine bescheiden design op de wang. De mondkapjes bevatten geen neusbrug, maar zijn wel mooi gevormd en van een mooie hoge kwaliteit. Zo sluiten de mondkapjes mooi aan. 

Bedrukte mondkapjes kopen

Een mondkapje bedrukt is goed voor de reclame en uiteraard voor extra veiligheid op het werk én onderweg in het openbaar vervoer. Wil je bedrukte mondkapjes kopen en een spoedlevering ? Ook dit is voor ons geen probleem met onze grote voorraden en eigen productie in huis kunnen wij snel schakelen!