Sublimatie: Wat is het en waarvoor wordt het gebruikt?

Sublimatie: Wat is het en waarvoor wordt het gebruikt?

Wat betekent sublimatie?

Sublimatie is een afdrukproces waarbij een ontwerp wordt overgebracht op een materiaal, zoals textiel of mokken, met behulp van hitte en druk. De inkt wordt eerst op sublimatiepapier geprint en vervolgens overgebracht op het gewenste materiaal. Het resultaat is een duurzame, hoogwaardige afdruk die niet vervaagt of scheurt.


Sublimatie op katoen: Kan het of niet?

Sublimatie op katoen is niet mogelijk, omdat de inkt alleen op polyester of een coating van polyester kan worden overgedragen. Daarom raden wij aan om voor 100% polyester producten te kiezen voor het beste resultaat.


Welke artikelen kunnen worden bedrukt met sublimatie?

Bij Printo Textieldrukkerij bieden wij een breed scala aan sublimatie artikelen, waaronder:
  • Sublimatie shirts
  • Sublimatie kleding
  • Sublimatie mokken
  • Sublimatie t-shirts

sublimatie- sublimatie mokken- sublimatie artikelen

Met behulp van onze sublimatie printers en inkt kunnen wij elk ontwerp, logo of afbeelding op je favoriete producten afdrukken. Of het nu gaat om het bedrukken van je bedrijfskleding, promotiemateriaal of persoonlijke geschenken, wij staan altijd voor je klaar.

Welke apparatuur is nodig voor sublimatie printen?

Voor sublimatie printen heb je een sublimatie printer, sublimatiepapier, sublimatie inkt en een hittepers nodig. Bij Printo Textieldrukkerij gebruiken wij alleen de beste apparatuur en materialen om ervoor te zorgen dat je sublimatie producten van de hoogste kwaliteit zijn.

Waarom kiezen voor Printo Textieldrukkerij voor uw sublimatie producten?

Bij Printo Textieldrukkerij staan wij bekend om onze expertise en jarenlange ervaring in sublimatie. Wij garanderen een uitstekende kwaliteit en snelle levertijden voor al je sublimatie producten. Ons team van ervaren mensen staan klaar om je hierbij te helpen en te adviseren bij het maken van de juiste keuze voor je sublimatie producten.

Interesse in sublimatie producten? Neem contact op met Printo Textieldrukkerij!

Bent je op zoek naar een professionele drukkerij met jarenlange ervaring en expertise? Neem dan vandaag nog contact met ons op  en laat ons je ideeën tot leven brengen. "If you can dream it, we can print it"