Ons verhaal

Ons verhaal

Januari 2017, Het begin van ons fashionlabel.. twee weken na de release werd het opgepakt door verschillende retailers in Nederland, België, Ibiza en de UK. De items die wij hadden gecreëerd en zelf geproduceerd raakten in een mum van tijd uitverkocht. We gingen door het dak met onze sales alleen zaten er nog steeds maar 24 uur in een dag.

Printo is onstaan uit pure passie voor drukwerk, in die tijden dat we samen in een kamertje van 2x3m dag in dag uit voor ons eigen label aan het produceren waren omdat er geen partij was waar wij ons echt prettig bij voelden, het werk uit handen nam, bereid was om meer te geven dan te ontvangen, voorbeelden kon maken zonder dat het direct op geld aankwam maar vooral waar je aan kon zien dat ze continue met hun passie bezig waren.. We waren er van overtuigd dat er meer mensen zoals wij zijn die daar behoefte aan zouden hebben.

We zijn inmiddels uitgegroeid tot een met passie gerunde online textieldrukkerij. Waar we alle technieken in eigen huis hebben. Dat is uniek want veel grote partijen die alles aanbieden besteden het uit waardoor je geen zeggenschap meer hebt en het zelf kant en klaar moet aanleveren in lastige bestanden waar niet iedereen verstand van heeft. Als je iets wilt laten ontwerpen hangt daar vervolgens weer een minimale afname aan vast.

Dat doen wij anders.. Met Printo willen wij het verschil maken. Met onze passie om je te helpen zonder negen tot vijf mentaliteit. Geen minimale afnames of achteraf bijkomende kosten én we houden je continue op de hoogte van het proces. 
We horen dagelijks dat dit is waar ondernemers, beginnende fashionlabels maar ook hotels, scholen, kappers en schoonheidssalons naar opzoek zijn, een fijn contact en een top resultaat.

Laten we kennis maken, we helpen je ontzettend graag!
Terug naar blog